WordPress websites

ontwerpen en optimaliseren van website

Creatief Content Online bouwt en ontwerpt websites via WordPress. Al een bestaande website, maar toe aan een nieuwe? Geen probleem! Ook dit pakken wij met beide handen aan. Ook helpen wij met een hosting en domeinnaam!

WordPress website bouwen

Wij bij Creatief Content Online bouwen en ontwerpen nieuwe en bestaande websites via WordPress. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waar je een website kan onderhouden in het dashboard. Dit is geschikt voor je website, blog en webshop. Door de WooCommerce plugin is het mogelijk een webshop te starten. Zo kan je de voorraad makkelijk bijhouden. 

Bij WordPress maak je kennis met plugin en thema’s, zodat de website geheel in de huisstijl wordt gebouwd. Er kunnen verschillende gratis plugins worden geïnstalleerd. Zo bestaat er een plugin om contactformulieren te kunnen toepassen op je website. Daarnaast bestaan er allerlei plugins om je website goed te beveiligen. 

WordPress zegt geschikt te zijn voor beginners, al wordt dit meestal als nieuw en onwennig ervaren. Er gebeurd namelijk meer in de back-end van WordPress. Hier moet dan net de juiste kennis voor nodig zijn, om de website er op de voorgrond goed uit te laten zien. Laat ons je daarom helpen. Lees hieronder de stappen die wij ondergaan. 

Stappen om WordPress website te maken

Dit zijn de stappen die wij ondernemen voor het ontwerpen en bouwen van jouw website.

proces website laten maken: moodboard

Stap 1: Moodboard

Nadat alle wensen zijn besproken gaan wij aan de slag met het maken van een moodboard. Dit doen wij omdat wij het belangrijk vinden dat je al een inzicht krijgt van de website. En in dit stadium kunnen we de wensen nog makkelijk aanpassen. 

Stap 2: Website ontwerpen in testomgeving

Als we akkoord hebben gekregen van het moodboard gaan we gelijk aan de slag met het bouwen in de testomgeving. Een testomgeving wil zeggen dat de website nog niet ‘online’ staat.

proces website laten maken: testomgeving
proces website laten maken: feedback

Stap 3: Presenteren eerste ontwerp

Als de test website klaar is, gaan we in overleg. Hier kun je feedback geven op onze resultaten. Vind je iets niet mooi? Moeten de pagina’s anders? Dan passen wij dit aan totdat je tevreden bent. 

Stap 4: De testomgeving overzetten

Yaay! De website is klaar! Nu moeten wij hem alleen nog overzetten van de testomgeving naar live-omgeving. Voilà!

proces website laten maken: testomgeving live zetten

professionele website laten maken kosten

BUDGET
150
 • Website in eigen huisstijl
 • CMS
 • Afbeeldingen
 • 2 pagina's
STANDAARD
300
 • Website in eigen huisstijl
 • CMS
 • Afbeeldingen
 • 5 pagina's
OP MAAT
 • Website in eigen huisstijl
 • CMS
 • Combinatie met andere diensten

*Deze prijzen zijn excl. btw en een indicatie*

Een website die bij jouw past

Een website op maat laten maken? Dat kan en wordt door ons aanbevolen! Met een website op maat kunnen we precies aan jouw wensen voldoen. Zo kun je verschillende combinaties kiezen met onze andere diensten die wij aanbieden. Denk aan een pakket waarin wij de website maken, plus SEO teksten schrijven. Of een gehele website, plus beheer van social media accounts. 

Website laten onderhouden? Dat kan! Wij observeren je website en passen hem geheel aan op jouw wensen. Maak direct een afspraak.