Social media

Beheren en content creëren op social media kanalen

Wij beheren allerlei social media kanalen zoals Instagram, Facebook, LikedIn en Pinterest. Ook ontwerpen en bedenken we leuke innovatieve content, die past bij jouw bedrijf. 

Wat wij kunnen betekenen voor jouw socials

Social media is niet meer weg te denken in deze mediarevolutie. Ook voor bedrijven is het goed om te promoten via bijvoorbeeld Facebook. Zo zorg je voor meer interactie met de klanten en behoud je de loyalty.

Inplannen van content

Doormiddel van een contentkalender en de hulp van Facebook bedrijfsmanager, kunnen wij content vooruit plannen.

Templates ontwerpen

Wij ontwerpen unieke social media templates, die past bij de huisstijl van jouw bedrijf. Hierbij zijn story's en IGTV's inbegrepen.

Content ontwerpen

Leuke feiten en weetjes, evenement aankondigingen of nieuwe aanbiedingen. Dit zijn allemaal voorbeelden van content dat wij ontwerpen.

Promoten via instagram

Waarom zou je als bedrijf promoten via Instagram? Instagram heeft het hoogste reactieniveau van alle social media kanalen. Ook kun je specifieke advertenties plaatsen via Instagram. Met specifiek bedoelen we: doelgroep gericht. Je kan de doelgroep zou nauwkeurig bepalen op onder andere; interesses. Dit geldt ook voor Facebook. Via bedrijfsmanager is het mogelijk op de campagnes op te starten en content van te voren in te plannen. Dit allemaal doen wij voor jouw vanaf €50,- excl. btw. Op basis van jouw wensen maken wij een berekening van de kosten. Neem nu contact met ons op!

Social media templates laten ontwerpen

creatiefconcept (1)

media & marketing

Social media campagne laten uitbesteden? Dan ben je bij Creatief aan het juiste adres! Met behulp van Facebook bedrijfmanager en Studio voor maker organiseren wij de beste campagne die bij jouw bedrijf past. Neem direct contact op of stuur een offerteformulier. 

business to business promoten Linkedin

Zijn jouw klanten of potentiële klanten voornamelijk bedrijven? Promoot dan via LinkedIn. Via LinkedIn kunnen potentiële klanten je makkelijker vinden. Ook kunnen vaste klanten alle aanbiedingen en ander leuk nieuws live volgen. Dit zorgt voor meer interactie met de klanten. Heb je geen idee hoe je een LinkedIn pagina moet opstarten? Geen probleem, wij helpen je graag en bedenken leuke content. Neem nu contact met ons op. 

tips op maat voor social media?

Neem contact op voor gratis tips of voor andere vragen. Volg ons ook op onze socials.