Online marketing

Seo & Meta description

Seo laten doen

SEO

Zorg voor een beter organisch zoekresultaat. Kom hoger in de Google ranking. Wij helpen je graag!

Title & Meta description

Grijp de aandacht door een pakkende title en metadescription. Wij helpen je graag!

SEO (Search Engine Optimization), ofwel zoekmachine optimalisatie, is belangrijk voor een beter organisch zoekresultaat in Google. SEO blogs schrijven kost veel tijd. Daarnaast is het nodig om deze regelmatig te vervangen of aan te passen. Wij bij Creatief Content Online kunnen begrijpen dat je hier niet alle tijd voor kan vrijmaken. Daarom willen je helpen met het schrijven van SEO blogs, productinformatie en andere website teksten. 

Seo optimalisatie

Vindbaarheid van website verbeteren? Wij helpen je graag. Doormiddel van de zoekwoordplanner van Google ads en Google analytics, zorgen wij voor een betere vindbaarheid in Google. Wij gaan opzoek naar zoekwoorden met een hoog zoekvolume en lage concurrentie. Deze zoekwoorden zullen wij in een overzicht plaatsen en opsturen. Hierdoor kun je zien welke zoekwoorden wij hebben gebruikt en welke nuttig zijn. In Google analytics houden we de conversieratio bij. Zo zien we precies hoeveel bezoekers, via de zoekmachine, op jouw website zijn terecht gekomen. De kosten voor zoekmachine optimalisatie zijn vanaf €30,– excl. btw. SEO advies geven we altijd gratis! Wil je de SEO uitbesteden? Neem dan contact met ons op!

Meta & title

Om de aandacht te pakken van de bezoeker, is een goede meta description en titel de basis. Ook hier is het belangrijk dat de juiste zoekwoorden worden gevonden. Het is de bedoeling dat je gaat denken zoals een potentiële lead. Een soort customer journey. Opzoek naar de vragen die de potentiële klanten zouden hebben. Deze vragen beantwoorden we in de titel & meta. Voor elke pagina, product en blogpost zijn aparte meta en titles nodig. Wij helpen je graag bij het schrijven van deze meta & titles. Dit doen wij vanaf €10,- excl. btw per pagina. Neem direct contact met ons op.